Manchester Unitedissa useampi pelaaja on lehtitietojen mukaan tyytymätön rooliinsa. Yksi heistä on Luke Shaw.

The Guardian kertoo, että Shaw pohtii vakavissaan siirtymistä muualle ensi kesänä, jos ei peliaikaa ala tulla säännöllisesti. Shaw on pelannut tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 14 ottelua. Valioliigassa minuutteja on tullut vain 525.

21-vuotias Shaw ei ole missään vaiheessa ollut ainakaan julkisesti manageri José Mourinhon erityisessä suosiossa. Mourinho kritisoi vasenta pakkia melko avoimesti viime syyskuussa. Shaw on kärsinyt jonkin verran loukkaantumisista, joista osa on Mourinhon mielestä ollut lähinnä heikkoa kivunsietoa.

Marraskuun lopun jälkeen Shaw on pelannut vain kerran. Tilanne synkkeni entisestään, kun hänet jätettiin kokoonpanon ulkopuolelle Eurooppa-liigan vierasottelussa St.-Étiennea vastaan.

– Peluutan Daley Blindiä, Marcos Rojoa ja (Matteo) Darmiania. He kaikki pelaavat, kuten haluan laitapakkien pelaavan. Luken on odotettava mahdollisuuttaan ja tehtävä paremmin töitä. En anna mitään ilmaiseksi. Juuri nyt hän on muiden takana, Mourinho sanoi ennen viime keskiviikon ottelua.

Shaw siirtyi Unitediin Southamptonista kesällä 2014. Siirtosumma oli valtava, 37,5 miljoonaa euroa. Shaw’n sopimus ulottuu kesään 2018. Kontrahtiin sisältyy optio lisävuodesta.