Lauantain viimeisessä valioliigaottelussa Watford-West Ham koettiin vakava loukkaantuminen, kun ensimmäistä puoliaikaa oli pelattu noin 45 minuuttia. Watfordin argentiinalaishyökkääjä Mauro Zárate loukkasi polveaan vakavannäköisesti ja hänet kannettiin paareilla pois kentältä yli kahdeksan minuuttia kestäneiden hoitotoimien jälkeen. Kaikkiaan ensimmäisellä puoliajalla annettiin noin 10,5 minuuttia lisäaikaa.

29-vuotias Zárate loukkasi jalkaansa pelin aikana ainakin kolmeen eri otteeseen. Ensimmäinen tälli tuli jo kolmannella minuutilla, kun Zárate hankki sähäkkyydellään joukkueelleen rangaistuspotkun. Pilkun ampui maaliin Troy Deeney.

Jakson puolivälin paikkeilla West Hamin Sofiane Feghouli ajoi keskialueella rajusti Záraten jaloille takaapäin. Jo tällöin miestä hoidettiin kentällä pidemmän aikaa. Ja kun 45 minuuttia oli tulossa kellossa täyteen, ei avausjakson kenties parhaan pelaajan Záraten jalka kestänyt enempää. Mies liukastui oman rangaistusalueen tuntumassa eikä enää omin jaloin kentän pinnasta noussut.

Záraten jalka käärittiin todella tiukkaan pakettiin ja kyynelehtinyt ja tärissyt pelaaja sai myös lisähappea happipullosta. Joko kipu tai sokkitila oli todella paha – todennäköisesti molemmat.

Aiemmin West Hamissakin pelannut Mauro Zárate siirtyi Watfordiin tammikuussa Fiorentinasta kahden ja puolen vuoden sopimuksella. Hän pelasi joukkueessa vasta kolmatta otteluaan ja oli pääsemässä koko ajan parempaan vauhtiin. Ensireaktioiden perusteella edessä on pitkä toipumisjakso ja voi olla, ettei Záratea tällä kaudella enää kentillä nähdä.

The Sun Football ⚽

@TheSunFootball
Mauro Zarate has 9 mins of treatment after horror injury vs West Ham thesun.uk/60198nk37

Jamie🍋🗽

@j_amier7
Standing ovation from both sides of fans as Zarate is stretchered off. Love that, get well soon Mauro @mau_zeta ❤️⚒️

Adam Hennessey

@9_Hendo
That'll be the knee ligaments gone for Mauro Zarate. Shame, as he's looked decent back in the Prem. Speedy recovery @mau_zeta