Manchester Unitedin takavuosien tehohyökkääjä Éric Cantona on vakuuttunut José Mourinhon valmennustaidoista. Ranskalainen uskoo, että ”Punaiset paholaiset” juhlivat sunnuntai-iltana Liigacupin voittoa, eikä kannunnostelu jää tämän kauden osalta siihen.

– United voittaa tällä kaudella enemmän kuin yhden pokaalin ja tästä tulee ensimmäinen. Mourinho on voittaja. Hän on voittanut jo paljon ja on mahtava manageri, Cantona ylistää ESPN:llä.

– Ensimmäinen mestaruus on tärkeä. Unitedin kaltaisessa seurassa on tietenkin paineita voittaa jotain, joten yksi voitto vähentää paineita. Ihmiset tietysti vaativat lisää, mutta eivät paineet ole Mourinholle mikään ongelma.

50-vuotias Cantona on aistinut Mourinhossa tiettyjä muutoksia tämän saavuttua Unitediin.

– Hän peluuttaa nyt aiempaa hyökkäävämpää jalkapalloa ja yrittää vastata odotuksiin. Hän on hyvin älykäs mies ja hänellä on loistava huumorintaju. Olen aina sanonut niin.

– Hän ottaa kaikki paineet omille hartioilleen eikä piittaa niistä. Hän on psykologisesti mahtava. Siten hän vähentää muiden paineita ja antaa pelaajien nauttia, Cantona analysoi.