Juan Mata on yksi kannattajien suosikkipelaajista Manchester Unitedissa.

Moni kannattaja pelkäsi espanjalaispelaajan puolesta, kun José Mourinhosta tuli Unitedin manageri. Mata joutui Mourinhon suosion ulkopuolelle Chelseassa, josta molempien herrojen tie vei myöhemmin Manchesteriin.

Unitedissa Mata on jälleen löytänyt paikkansa portugalilaisvalmentajan pelitavassa. 28-vuotias espanjalainen on tehnyt kuusi osumaa Valioliigassa kuluvalla kaudella.

Matan sopimus umpeutuu kauden 2017-18 päätteeksi. Pienikokoisen espanjalaisen mukaan yhteinen tarina seuran kanssa ei ole päättymässä tuolloin, mikäli asiaa kysytään häneltä.

– Haluaisin jatkaa myös sen jälkeen. Olen onnellinen täällä. Olemme voittaneet FA Cupin ja Community Shieldin saapumiseni jälkeen ja nyt meillä on jälleen yksi mahdollisuus pokaaliin, Mata kertoi The Sunin mukaan.

– Kannattajat ovat hämmästyttäviä vaikeinakin hetkinä. Jos voittaisimme Valioliigan tai Mestarien liigan, olisi uskomatonta juhlia sitä heidän kanssaan.

United kohtaa sunnuntaina Southamptonin Liigacupin finaalissa. Wembleyllä pelattava ottelu alkaa kello 18.30 Suomen aikaa.