Sarjapaikastaan taistelevan Hull Cityn manageri Marco Silva on ylistänyt nuorta puolustajaansa Harry Maguirea vuolaasti. Portugalilaiskäskyttäjä uskoo, että Maguire on tasonsa puolesta jo Englannin maajoukkuemateriaalia.

Sunnuntaina 24 vuotta täyttävä Maguire on pelannut 12 viimeistä Hullin liigaottelua alusta loppuun. Ensimmäistä täyttä valioliigakauttaan pelaava toppari onkin noussut todella nopeasti valmentajan luottopelaajaksi.

– Seurattuani Harrya kahden kuukauden ajan, toivon, että hän nousee maajoukkueeseen mahdollisimman pian, tammikuun alusta lähtien Hullia valmentanut Silva totesi lehdistötilaisuudessa.
– Hänellä on siihen hyvät taidot ja suurenmoinen luonne. Hän on meille tärkeä pelaaja tällä hetkellä ja olen varma, että hän tulee pelaamaan mahtavan uran.

Hull vahvisti tammikuun siirtoikkunassa rivejään 21 kertaa Italian A-maajoukkueessa pelanneella Andrea Ranocchian. Ranocchia pelaa Maguiren toppariparina ja allekirjoittaa valmentajan kehut.

– Maguire on nuori, mutta isokokoinen kaveri. Hän harjoittelee todella hyvin ja hänellä on jo nyt oikeanlainen asenne noin nuoreksi pelaajaksi. Minä odotan hänen kehittyvän paitsi Hullissa niin myös Englannin maajoukkueessa, Ranocchia lataa.

– Fyysiset ja tekniset ominaisuudet ovat kunnossa, joten hänen pitää vain jatkaa samaa rataa.