Hull City on virallisesti Valioliigan epäonnekkain seura, uutisoi Hull Daily Mail verkkosivuillaan.

Hullin pelaajat ovat olleet tällä kaudella eniten sivussa loukkaantumisten takia. Yhteensä seura on menettänyt 1 585 päivää ja 269 ottelua, jos kaikki kilpailut huomioidaan. Valioliigassa lukema on 210 peliä.

Loukkaantumiset ovat olleet myös West Hamin kirous, sillä lontoolaisseuran pelaajat ovat olleet sivussa ainoastaan 26 päivää Hullia vähemmän. Listalla kolmantena on Sunderland 1 478 päivällä.

Listan toisesta päästä löytyy West Bromwich, jonka pelaajat ovat menettäneet kauden mittaan vain 269 päivää loukkaantumisen vuoksi.

Hullin trendi oli havaittavissa jo ennen ensimmäistäkään ottelua. Allan McGregor ja Alex Bruce loukkaantuivat harjoitusleirillä Portugalissa, kun taas pre-season ystävyysottelut veivät Moses Odubajon ja kapteeni Michael Dawsonin pitkäksi aikaa sairastuvalle.

Epäonni sai jatkoa, kun Will Keanen kausi päättyi ennenaikaisesti ennen vuodenvaihdetta. Muista hyökkääjistä Abel Hernandez ja Dieumerci Mbokani ovat olleet erinäisiä jaksoja toipilaina, kun taas viime aikojen pahin tapaus oli keskikenttämies Ryan Masonin kallonmurtuma tammikuussa.

Hullille on tilastoitu tällä kaudella 26 loukkaantumista, joiden myötä pelaajat ovat olleet sivussa vähintään kymmenen päivää. Valioliigan keskiarvo loukkaantumisten suhteen on 24,95.

Ottelut, jotka ovat jääneet Hull-pelaajilta väliin kaudella 2016–2017

Moses Odubajo: 35

Alex Bruce: 30

Brian Lenihan: 30

Greg Luer: 27

Allan McGregor: 27

Will Keane: 21

Michael Dawson: 16

Dieumerci Mbokani: 14

Abel Hernandez: 13

Markus Henriksen: 10

Ryan Mason: 9

Ahmed Elmohamady: 8

Curtis Davies: 8

Andy Robertson: 5

Shaun Maloney: 5

Harry Maguire: 3

Robert Snodgrass: 2

Evandro: 2

Lazar Markovic: 1

David Meyler: 1

Josh Tymon: 1

Jake Livermore: 1

Yhteensä: 269