Chelsean kapteeni John Terry on The Timesin mukaan sittenkin valmis siirtymään toiseen valioliigaseuraan. Niin suuri on miehen himo vielä jatkaa peliuraansa.

36-vuotiaan Terryn sopimus umpeutuu kuluvan kauden jälkeen. Timesin mukaan toppari on saanut yhä vahvempia signaaleja siitä, ettei hänelle tarjota jatkoa.

Lehti tietää kertoa, että tammikuun siirtomarkkinoiden aikaan Terry sai pöydälleen kolme tarjousta; Stokelta, West Bromilta ja Bournemouthilta, joka olisi tarjonnut loppukauden lainapestiä. Terry halusi kuitenkin jäädä Chelseaan ja tähdätä vielä yhteen sarjamestaruuteen.

Aiemmin Terry on sanonut, ettei hän aio pelata missään muussa valioliigaseurassa kuin Chelseassa. Nyt alkaa näyttää siltä, että miehen pää on kääntymässä. Yhdysvalloissa Terry ei ole erityisen houkutteleva nimi, sillä hänen palkkapyyntönsä odotetaan olevan turhan tuhti. Kiinassa kiinnostusta olisi, mutta Terry ei tiettävästi halua perhettään Kiinaan viedä.

Lyhyttä lainaa lukuun ottamatta Terry on pelannut koko ammattilaisuransa Chelseassa. Tällä kaudella vastuu on jäänyt hyvin vähäiseksi. Peliaikaa on tullut kaikki kilpailut mukaan lukien vain 716 minuutin verran. Se vastaa vajaata kahdeksaa täyttä ottelua.