Valioliigan parhaaksi pelaajaksi Leicesterin mestaruuskaudella 2015-2016 valittu Riyad Mahrez kiistää, että pelaajat olisivat pettäneet manageri Claudio Ranierin. Italialaisvalmentaja sai äskettäin potkut suuren kohun saattelemana, ja uuden luotsin Craig Shakespearen alaisuudessa Leicester on voittanut kaikki kolme otteluaan.

Leicester ei voittanut ainuttakaan Ranierin viimeisestä yhdeksästä ottelusta, ja pelaajia syytettiin siitä, että he olisivat tietoisesti saattaneet valmentajansa pulaan.

– Pelaajat ja seura tietävät, ettemme pettäneet Ranieria. Sanokoon ihmiset, mitä sanovat, Mahrez totesi Sky Sportsille.

– Ei kritiikki meihin vaikuta. Ihmiset puhuvat, koska se on heidän työnsä. Meidän tehtävämme on pelata ja voittaa pelejä. Kritiikki tekee joukkueelle vain hyvää. Se pitää meidät lujina ja antaa meille voimaa taisteluun.

Mahrezin mukaan joukkueen itseluottamus on nyt täysin uudella tasolla orastavan voittoputken avustamana.

– Kun voittoja alkaa tulla, olemme täynnä itseluottamusta ja suorastaan lennämme. Tappioputki taas vaikuttaa päänuppeihimme. Pysyimme kuitenkin lujina ja nyt teemme hiljalleen paluuta.

– Sevilla-peli oli erityinen. Tiesimme pelistä tulevan vaikea, mutta pelasimme voiton tarvitsemalla intensiteetillä. On hienoa nähdä Leicester puolivälierissä. Saa nähdä, pysähtyykö taipaleemme puolivälieriin vai vieläkö voimme jatkaa, Mahrez hekumoi.