Southamptonin manageri Claude Puel vedätti James Ward-Prowsea ja Nathan Redmondia kunnolla tällä viikolla Staplewoodin harjoituskeskuksessa, uutisoi Daily Echo.

Puel kutsui kaksikon huoneeseensa ja kertoi, että hänellä oli ”ongelma” näiden kanssa. Lopulta ranskalainen kertoi Ward-Prowselle ja Redmondille maajoukkuekutsusta.

Molemmat kutsuttiin Englannin A-maajoukkueeseen ensimmäistä kertaa. Edessä ovat ottelut Saksaa ja Liettuaa vastaan.

Puelille oli ilmoitettu etukäteen, että päävalmentaja Gareth Southgate aikoo valita Saints-pelaajat ryhmäänsä. Manageri päätti järjestää pienen kepposen ennen ilouutisen kertomista.

Sanoin heille molemmille, että minulla on ongelma heidän kanssaan, heidän asenteensa kanssa harjoituksissa.

– Sanoin heille molemmille, että minulla on ongelma heidän kanssaan, heidän asenteensa kanssa harjoituksissa. Kutsuin heidät sisään kuulemaan heidän mielipiteensä, Puel hymyilee.

– Mutta isot onnittelut heille molemmille ja myös seuralle, heidän joukkuekavereilleen, henkilökunnalle ja kaikille valmentajille, jotka ovat tehneet töitä heidän kanssaan. Koko henkilökunta ja kaikki valmentajat ovat olleet tärkeitä tekijöitä heidän evoluutiossaan ja kehityksessään. Se on hyvä palkinto.

Puelin mielestä Ward-Prowse on ”ihanteellista vävypoikamateriaalia”.

– Se on fantastista, hän on älykäs pelaaja. Hän kehittyy, koska hän kuunteli. On helppoa valmentaa Jamesia, ja Nathan on lahjakas pelaaja. Joskus hän ei kuunnellut tarpeeksi, mutta hän on edistynyt kauden alun jälkeen.