Manchester Cityn manageri Pep Guardiola oli suorastaan haltioitunut omiensa otteisiin 1-1 -tasapeliin päättyneen Liverpool-ottelun jälkeen. Joukkueet tarjosivat jalkapallon ystäville hurmosta koko rahan edestä, ja yhtä hymyä oli myös katalaaniluotsi.

– Ette osaa kuvitellakaan, mutta tämä on yksi valmentajaurani ylpeimmistä päivistä, Guardiola aloitti Sky Sportsin haastattelun.

– Mestarien liiga -tappiomme jälkeen olimme kaksi päivää todella, todella surullisia, eikä harjoituksissa juteltu juurikaan. Sitten kohtaamme Liverpoolin, jolla oli koko viikko aikaa valmistautua otteluun. Me taistelimme, juoksimme ja osoitimme luonnetta. Tämä on yksi urani onnellisimmista päivistä!

Sekä Manchester Cityn että Liverpoolin otteluissa on tällä kaudella vietetty useita maalikarkeloita. Peruuttelemaan joukkueet eivät lähteneet nytkään.

– Pelitapamme vuoksi vastustaja saa maalipaikkoja, mutta mekin luomme paljon paikkoja. Kuten kaikissa peleissä loimme enemmän paikkoja, mutta ongelmamme on, ettemme tee maaleja, Guardiola analysoi.

– Pelaamme aina voittaaksemme ja hyökätäksemme. Kunnioitamme yleisöämme, mutta on tietysti harmi, ettemme voittaneet.