Entinen Liverpool-pelaaja Ian Rush näkee Steven Gerrardin tuovan tulevaisuudessa managerina menestyksen Anfieldille. Redsin pitkäaikainen kapteeni päätti pelaajauransa viime vuonna.

Gerrard palasi helmikuussa Liverpooliin akatemian valmentajaksi. Rush uskoo joukkueen voivan yltää tulevaisuudessa seuraikoninsa johdolla dynastiaan.

– Hän on älykäs ja kulkee oikeaa tietä. Hän tulee viettämään vuoden tai kaksi akatemiassa. Managerointi on seuraava tavoite. Mielestäni tällä hetkellä työhön ei ole parempaa miestä kuin Jürgen Klopp. Ehkä voimme kuitenkin tulevaisuudessa aloittaa Anfieldille uuden dynastian Gerrardin kanssa. Ehkä se puuttuu tällä hetkellä meiltä, Rush antoi mielipiteensä The Mirrorin haastattelussa.

Gerrard pelasi 17 vuoden aikana 710 ottelua Liverpoolissa ja teki 186 maalia. Keskikenttäpelaaja ei voittanut koskaan valioliigamestaruutta, mutta pääsi juhlimaan muun muassa Mestarien liigan voittoa.

Rushin mielestä Gerrardin pohja Liverpoolin manageriksi on valmis.

– Hän liittyi seuraan lapsena, pääsi Gerald Houllierin nostamana edustukseen, on kipparoinut seuraa ja ollut vuosia joukkueen paras pelaaja. Pöytä on katettu, jos hän sitä haluaa. Kannattajat rakastaisivat sitä.