Jürgen Klopp ei ollut erityisen tyytyväinen, kun Walesin jalkapalloliitto ilmoitti ryhmän, joka kohtaa Irlannin tulevana perjantaina.

Joukkueeseen valittiin Liverpoolin 17-vuotias Ben Woodburn, josta tuli marraskuussa seurahistorian nuorin maalintekijä. Kaiken kaikkiaan hyökkäyspään pelaaja on tällä kaudella pelannut seitsemässä edustusjoukkueen ottelussa 314 minuuttia.

– Totta puhuakseni olin yllättynyt tästä (maajoukkuekutsusta), Klopp sanoi lehdistölle.

Pool-manageri kertoi myös, ettei hänelle soitettu asiasta.

– En tiedä, mikä on normaalia täällä. Tämän ei pitäisi olla kritiikkiä, mutta yleensä kun maajoukkueeseen kutsutaan pelaaja – 17-vuotias pelaaja – uskoisin olevan mahdollista, että minulle soitettaisiin.

– En ole varma, tunteeko hän (Walesin manageri Chris Coleman) häntä hyvin. Hän ei tietääkseni ole aiemmin pelannut Colemanin alaisuudessa.

Liverpoolin nuorisosta valittiin Walesin ryhmään myös 19-vuotias Harry Wilson, joka on tällä kaudella pelannut 25 minuuttia Poolin edustusjoukkueessa. Nuoresta iästään huolimatta Wilson debytoi Walesin miesten maajoukkueessa jo syksyllä 2013. Sen koommin peliaikaa ei tosin ole tullut. Woodburn ei ole vielä ensiesiintymistään saanut.