Manchesterin derbyn uusi ajankohta aiheuttanee lisää harmaita hiuksia José Mourinholle. Manchester Unitedin ottelukalenteri nimittäin tiivistyy entisestään.

Paikallisottelu Manchester Cityä vastaan piti siirtää Unitedin Liigacup-kiireiden takia. Uusi ajankohta on torstai 27. huhtikuuta.

Manchester United

@ManUtd
Man City v #MUFC in the @PremierLeague will be played on Thursday 27 April at 20:00 BST.

Derbyn uuden pelipäivän myötä Unitedin huhtikuusta on tulossa jotakuinkin mieletön. Mourinhon ryhmä joutuu nimittäin urakoimaan 30 päivän sisään peräti yhdeksän ottelua. Jos United kaataa Eurooppa-liigan puolivälierissä Anderlechtin, tiivis ottelutahti vain jatkuu ja jatkuu. Tuolloin joukkue joutuisi nimittäin pelaamaan 13 ottelua 43 päivän sisään. Ja kaiken lisäksi Southampton-pelille pitäisi vielä löytää uusi ajankohta.

Hiljattaisen Rostov-voiton jälkeen Mourinho jo vaahtosi ottelukalenterin järjettömyydestä.

– Meillä on runsaasti vastustajia. Normaalisti vastassa olisi vain Rostov, mutta meillä on paljon muitakin. On vaikeaa pelata maanantaina kymmenellä miehellä (Ander Herrera ajettiin ulos Chelseaa vastaan), on vaikeaa pelata nyt, on vaikeaa pelata sunnuntaina kello 12. Väsymyksellä on hintansa.

Vaikka kausi on ollut raskas ja jatkuu myös sellaisena, United tiedotti kesän Pohjois-Amerikan-kiertueesta. Joukkue matkustaa pelaamaan Los Angelesiin, Salt Lake Cityyn, Santa Claraan ja Washingtoniin. Tiedä sitten, mitä mieltä Mourinho on kesän kiertueesta.

Manchester United

@ManUtd

Manchester United

@ManUtd
We're heading to the USA this summer for #MUTOUR, presented by @Aon_plc. #EMPOWERRESULTS 🇺🇸

Find out more: manutd.com/tour2017
#MUTOUR - We'll play five games in five cities, including Los Angeles, Salt Lake City, Santa Clara & Washington DC: manutd.co/tour2017

Man Unitedin huhtikuu

1.4. Man United-West Brom (Valioliiga)
4.4. Man United-Everton (Valioliiga)
9.4. Sunderland-Man United (Valioliiga)
13.4. Anderlecht-Man United (Eurooppa-liiga)
16.4. Man United-Chelsea (Valioliiga)
20.4. Man United-Anderlecht (Eurooppa-liiga)
23.4. Burnley-Man United (Valioliiga)
27.4. Man City-Man United (Valioliiga)
30.4. Man United-Swansea (Valioliiga)