Sunderlandin kannattajat ovat reagoineet Newcastlen entisen puolustajan Steven Taylorin tylyihin kommentteihin, kertoo Sunderland Echo verkkosivuillaan.

Ipswichiä tätä nykyä edustava kuvasi Daily Mailin haastattelussa Sunderlandia ”hirveäksi paikaksi” ja sanoi ”vihaavansa” kilpailevan seuran faneja.

– Minua ei hetkauta pätkääkään, mitä hän sanoo meistä. Hänen on aika kasvaa aikuiseksi, Sunderlandin faniyhdistyksen puheenjohtaja George Forster toteaa.

Samoilla linjoilla on Black Catsin fanilehteä tekevä Paul Dobson.

Minua ei hetkauta pätkääkään, mitä hän sanoo meistä. Hänen on aika kasvaa aikuiseksi.

– Hän voi sanoa mitä lystää. Edes Newcastlen fanit eivät näytä ottavan häntä hirveän vakavasti. Hän laukoo välillä erittäin lapsellisia kommentteja, kommentoi Dobson.

– Hän ei vaikuta kovin mukavalta ihmiseltä, eikä hän ollut erityisen hyvä jalkapalloilijakaan. Hän kuului kahteen Newcastlen joukkueeseen, jotka putosivat, ja kantaa aina sitä vastuuta.

Mikäli Sunderland putoaa tämän kauden päätteeksi Valioliigasta, joukkue saattaa kohdata Taylorin Ipswichin Mestaruussarjassa.

– Olen varma, että hän saa aika epämiellyttävän vastaanoton, jos hän tulee ensi kaudella Stadium of Lightille. Olen yllättynyt siitä, kuinka epätoivoinen Ipswich oli hankkiessaan hänet. Ehkä hän tekee töitä hampurilaiskojussa tai jotakin vastaavaa, jatkaa Dobson.

Taylorin ulostulo ei varsinaisesti yllättänyt Newcastlen fanisivustoa ylläpitävää Kris Wallacea.

– Rehellisesti sanoen Steven Taylor ei koskaan ollut penaalin terävin kynä Tynesidella, mutta hänellä oli aina sydän hihassaan, joten hän ei varmaankaan ole kovin kaukana maalista kommenteillaan. Hän on ennen kaikkea Newcastlen fani ja vasta toisena ammattilaispelaaja, Wallace pohtii.