Hullin italialaistoppari Andrea Ranocchia kertoo gianlucadimarzio.comin haastattelussa, kuinka hän on sopeutunut Englantiin.

– Kaipaan aurinkoa, en ole nähnyt sitä kuukauteen. Käytännössä joka päivä sataa, 29-vuotias pelaaja myöntää.

Hull lainasi Ranocchian tammikuussa milanolaisesta Interistä. Heti ensimmäisenä päivänä mies joutui kovaan paikkaan pukuhuoneessa.

– Minut pakotettiin seisomaan tuolilla ja laulamaan jokin laulu. Mietin, että mitä laulaisin. Valitsin Italian kansallislaulun, Ranocchia kertaa.

Alussa olin ehdottomasti hukassa, mutta nyt kaikki sujuu hyvin.

Siirtopäätöksessä ratkaisevassa roolissa oli puhelu englantilaisseuran uudelta managerilta Marco Silvalta.

– Hän kertoi minulle käynnissä olevasta projektista, johon rakastuin välittömästi. Puhumattakaan siitä, että joukkuekaverini kehuivat Valioliigaa. Voin vahvistaa heidän sanansa oikeiksi, Ranocchia toteaa.

– Minulla on edelleen vaikeuksia englannin kielen kanssa. Sitäkin pahempaa on vasemmanpuoleinen liikenne. Ensimmäinen päiväni oli hirveä, ajoin kaksi kertaa väärästä liittymästä saman päivän aikana.

Ranocchia päätti muuttaa Leedsiin yhdessä tyttöystävänsä kanssa. Kaupunki sijaitsee tunnin ajomatkan päässä Hullin harjoituskeskuksesta.

– Minulla on englannin kielen opettaja. Meillä on kuusi oppituntia viikossa. Ongelma on se, kun joukkuekaverini puhuvat toisilleen. Silloin olen ongelmissa. He kaikki ovat todella avuliaita. Alussa olin ehdottomasti hukassa, mutta nyt kaikki sujuu hyvin.