Radja Nainggolan on taas Belgian maajoukkueen matkassa. Maajoukkuekutsuja ei syyskuun jälkeen ole tullut tiettävästi siksi, että mies polttaa.

Se jotenkin sopii Nainggolanin pahan pojan olemukseen. Monen mielestä keskikenttäpelaaja on pelottavan näköinen. Mutta on Nainggolanissa muutakin, nimittäin pelitaidot.

28-vuotias Nainggolan on pelannut urallaan 246 ottelua Italian Serie A:ssa. Luottosoturi on kiinnittänyt monen valmentajan huomion. Kun Chelsea palkkasi Antonio Conten päävalmentajaksi, lehdistössä spekuloitiin Nainggolanin mahdollisella Chelsea-siirrolla. AS Romassa pelaava Nainggolan vahvisti nyt huhut todeksi.

– Juttelin hänen (Conten) kanssaan, kyllä, Nainggolan sanoi lehdistölle.

– He olivat hyvin kiinnostuneita, ja he halusivat minut sinne. Sen verran voin sanoa.

Siirto Englantiin voi yhä olla mahdollinen. Toisaalta tilanne on se, että Nainggolan on löytänyt pelillisen kotinsa Romasta, jonka kanssa hänellä on kesään 2020 ulottuva sopimus.

– Moni maajoukkuekaverini pelaa siellä (Valioliigassa). Kaikki puhuvat hyvää sarjasta. Se on ehkä maailman paras sarja. Mutta olen iloinen täällä. Miksi heittäisin kaiken pois ja aloittaisin alusta?

– Puhutaan näistä asioista, kun siirtomarkkinat taas avautuvat. Nyt on liian aikaista.