Harvinaislaatuista syöpää sairastavan viisivuotiaan pikkupojan Bradley Loweryn tarina on ollut valioliigakauden sympaattisinta ja samalla surullisinta seurattavaa. Bradley on päässyt maskotiksi Sunderlandin peleihin, hänelle lähetettiin tuhansia ja taas tuhansia joulukortteja ja Sunderlandin pelaajat kävivät tapaamassa poikaa myös sairaalassa. Lukuisista rahallisista lahjoituksista huolimatta pojan paranemisesta ei kuitenkaan valitettavasti ole mitään takeita.

Erityisen lämpimäksi on kehittynyt suhde Bradleyn ja tämän suosikkipelaajan Jermain Defoen välillä. Kerroimme äskettäin siitä, kuinka Bradley nukahti Defoen kainaloon sairaalassa.

Sunnuntaina Bradley Loweryn elämässä on jälleen uusi kohokohta, sillä BBC:n mukaan hän pääsee saattelemaan Englannin maajoukkueen pelaajia kentälle MM-karsintaottelussa Liettuaa vastaan. Kukaties Bradleylla käy tuuri ja hän saa käsipuoleensa juuri ”parhaan kaverinsa” Jermain Defoen, sillä Sunderlandin kärkimies kutsuttiin maajoukkueeseen yli kolmen vuoden poissaolon jälkeen.

Alla olevasta videotwiitistä näkyy, kuinka paljon Bradley innostui kuultuaan Defoen maajoukkuevalinnasta.

Bradley Lowery Foundation

@Bradleysfight
Bradley was over the moon to hear his best mate had been called up for the England squad. He loves you @IAmJermainDefoe #specialbond