Koko jalkapallomaailman huulilla juuri nyt oleva Monacon 18-vuotias kärkimies Kylian Mbappé on tehnyt vaikutuksen Ranskan maajoukkueen kapteenin Hugo Lloris’iin. Monacolle kauden aikana 19 maalia pyssyttänyt Mbappé kutsuttiin juuri ensimmäistä kertaa Ranskan A-maajoukkueeseen.

Huhut kertovat oikeastaan kaikkien Euroopan suurseurojen olevan nuorukaisen kintereillä. Manchester Unitedin väitetään jopa tarjonneen Mbappésta 110 miljoonan euron maailmanennätyssiirtosummaa – jolle Monaco sanoi kiitos ei. Ylitsepursuavan vuolaasta kiinnostuksesta huolimatta Mbappén jalat ovat pysyneet tiukasti maassa.

– Mbappésta puhutaan kaikkialla, Englantia myöten, Tottenhamissa ammattiaan harjoittava maalivahti Lloris toteaa FourFourTwo:n mukaan.

– Mbappén esitykset ovat nostattaneet suurta hälyä, mutta hänen jalkansa ovat pysyneet maassa ja hän suhtautuu siihen kaikkeen tyynesti. Hän on ikäisekseen todella kypsä.

– Hänen saavutuksensa Monacossa ovat todella vaikuttavia. Se on hyvä merkki tulevaisuutta ajatellen. Jos hän jatkaa kovaa työntekoa, hänellä on kaikki edellytykset mahtavaan peliuraan.