Mesut Özilin tulevaisuus on yhtä hämärän peitossa kuin monen muunkin Arsenal-toimijan.

Özilin ja Alexis Sánchezin sopimukset umpeutuvat kesällä 2018, joten isoja päätöksiä on luvassa. Joko Arsenal onnistuu tekemään kaksikon kanssa jatkosopimukset, tai sitten pelaajat myydään eteenpäin. Gunners-manageri Arsène Wenger sanoi hiljattain, että sopimusneuvottelut on nyt laitettu tauolle ja että niitä jatketaan kauden jälkeen.

Luonnollisesti Özilin ja Sánchezin tilanteet kiinnostavat. Saksalainen on aiemmin sanonut, että hänen kohtalonsa on sidottu Wengeriin. Samankaltaista vihjettä Özil antoi tuoreeltaan Die Welt -lehdelle. Özil kertoi lehden haastattelussa, että hänen unelmansa on voittaa Mestarien liiga. Arsenalissa?

– Miksi ei? Luonnollisesti elämme juuri nyt vaikeita aikoja, emmekä ole tyytyväisiä kuudenteen sijaan. Olen kuitenkin varma, että käännämme kurssimme pian. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, Özil sanoi.

Haastattelussa väitettiin, että englantilaismedian mukaan Wenger suunnittelee Arsenalin tulevaisuutta, jossa Özil ei olisi mukana.

– Ja te luulette, että Wenger kertoo toimittajille ennen minua? Minä tunnen hänet hyvin.

– Minulla on sopimus vuoteen 2018 asti, ja minulla on hyvä olla täällä. Me juttelemme (sopimusasioista) pian ja teemme päätöksen.