Englanti kohtasi Liettuan MM-karsintaottelussa sunnuntaina. Joukkue voitti pelin melko helposti Jermain Defoen ja Jamie Vardyn maaleilla 2-0.

Englannin päävalmentaja Gareth Southgate yllätti ottelussa tekemällä vain kaksi pelaajavaihtoa. Mies ei ole valmentanut joukkuetta vielä kauaa, joten olisi voinut olettaa, että ottelun ollessa aika vakuuttavasti Englannin hallussa, hän olisi halunnut nähdä mahdollisimman monen pelaajan suorituksia.

Yksi vaihtopenkillä ottelun istuneista oli Evertonin keskikenttäpelaaja Ross Barkley. Miehen rooli on jäänyt Englannin maajoukkueessa yllättävänkin pieneksi viime aikoina.

Jälleen koko ottelun vaihdossa olleen pelaajan vähäisen vastuun huomioi suosittu Twitter-tili Squawka Football, joka twiittasi Barkleyn seitsemän viime maaottelun peliajan. Evertonin pelaaja viestitti turhautumisestaan rooliinsa tykkäämällä tästä.

Squawka

@Squawka
Ross Barkley's last 7 England call ups:

0 mins vs. 🇵🇹
0 mins vs. 🇷🇺
0 mins vs. 🐲
0 mins vs. 🇸🇰
0 mins vs. 🇮🇸
0 mins vs. 🇩🇪
0 mins vs. 🇱🇹


Miehen noin 400 tuhannelle twitter-seuraajalle on siis tullut ilmoitus miehen tykkäyksestä ja tämän on huomioinut moni media.

Barkleyn viimeisin kerta kentällä Englannin paidassa on jo niinkin kaukaa kuin toukokuulta 2016, jolloin hän pelasi harjoitusottelussa Australiaa vastaan.