AS Roman Radja Nainggolan Chelseaan -huhu on vellonnut viime kesästä lähtien. Jonkin aikaa oli hiljaista, kunnes puheet alkoivat taas yltyä meneillään olevan maajoukkuetauon aikana.

Maajoukkuetauon alussa Nainggolan myönsi, että viime kesänä Chelsea olisi kovasti halunnut hänet riveihinsä. Keskikenttäpelaaja on kuitenkin aina epäröinyt siirtymistä, koska Roomassa sää on ja elämäntyyli ovat niin paljon mukavampia kuin Englannissa.

– Nainggolan ei pidä sateesta, mutta hän on yksi maailman parhaista keskikenttäpelaajista. Hänen täytyy totutella sateeseen, jos hän haluaa pelata maailman parhaissa joukkueissa. Hän pystyy siihen, koska hän on ilmiömäinen, Nainggolanin joukkuekaveri Kostas Manolas sanoi Mediaset Premiumille Football Italian mukaan.

– Jos ollaan rehellisiä, me emme ole samalla tasolla Barcelonan, Bayern Münchenin ja Real Madridin kanssa.

Manolas puhui Nainggolanin lisäksi itsestään. 25-vuotias kreikkalaistoppari on niin ikään yhdistetty Chelseaan, mutta myös Arsenaliin, Manchester Unitediin, PSG:hen ja Interiin.

– Tulevaisuuteni on Roman käsissä. Jos he haluavat pitää minut, he tietävät mitä tehdä. Jos he haluavat myydä minut, minä en voi asialle juuri mitään.