Tällä hetkellä Valioliigassa neljäntenä oleva Liverpool FC kohtaa hyvään kevätvireeseen päässeen Evertonin tulevana lauantaina. Everton on sarjassa seitsemäntenä, mutta on hyvien tulostensa myötä vain kuuden pisteen päässä paikallisvastustajastaan, eli jos joukkue voittaisi lauantaina, olisi ero Liverpooliin enää kolme pistettä.

Brasilian maajoukkueen mukana tällä hetkellä oleva Philippe Coutinho kommentoi jo tulevaa ottelua.

– En ajattele tai ole huolissaan siitä (Evertonin hyvästä vireestä). Tällä hetkellä Liverpool on Valioliigassa korkeammalla ja se on ainoa asia, jota meidän tulee miettiä.

Joukkueiden aikaisempi kohtaaminen tämän kauden Valioliigassa päättyi Liverpoolin 1-0 voittoon Sadio Manén viimeisten sekuntien maalilla.

– Derby on tärkeä ottelu sekä kannattajille että pelaajille. Tiedän, mikä sen merkitys on. Liverpoolilaisilla on niin paljon tunnetta tässä ottelussa ja tällä kertaa vielä enemmän, koska Everton on parantanu otteitaan viime viikkoina.

Evertonin maalinteko on sujunut viime otteluissa erittäin hyvin. Joukkue on tehnyt huippuvireisen Romelu Lukakun johdolla 17 maalia viimeiseen kuuteen otteluun.

– Ottelusta ei tule helppoa, mutta tiedämme, että meidän täytyy voittaa. Kannattajiemme, moraalimme ja kaikkien takia, Coutinho kertoi.