Arvostettu brittilehti The Guardian kertoo Arsenalin ykköstähden Alexis Sánchezin olevan tärkein pelaaja Chelsean kesän hankintalistalla. Vahvasti matkalla mestaruuteen olevan Chelsean manageri Antonio Conte neuvottelee lehden tietojen mukaan uudesta sopimuksesta, ja osana neuvotteluja on alettu keskustella myös kesän toivehankinnoista.

28-vuotias Sánchez pelaa kolmatta kauttaan Arsenalissa, mutta on huhujen mukaan etsimässä uusia haasteita – ja menestyvämpää seuraa. Unohtamatta tietenkään hulppeaa palkankorotusta. Chileläinen ansaitsee tällä kaudella 130 000 puntaa viikossa, mutta toivoo viikkopalkkansa lähes kaksinkertaistuvan 250 000 puntaan. Sánchez on ilmoittanut Arsenalille, että palkkatoiveesta ei jousteta.

Mikäli Chelsea lähtee tosissaan Sánchezin kintereille, pitää seurajohdon kuitenkin hyväksyä, ettei Arsenal ole välttämättä valmis myymään – ainakaan halvalla. Tykkimiehet päästäisivät luultavasti kiintotähtensä mieluummin muille maille kuin saman sarjan toiseen joukkueeseen ja vieläpä paikalliskilpailijaan. Ainakin Paris Saint-Germainin, Juventuksen ja Inter Milanin uskotaan niin ikään tavoittelevan Sánchezia.

Sánchezin lisäksi Conte toivoo Chelsean hankkivan kesällä uuden vasemman laitapuolustajan. Eikä italialainen aio tyytyä ihan keneen tahansa, vaan rima nostetaan pelipaikan maailman huipulle. Conten toiveissa ovat Bayern Münchenin David Alaba tai Juventuksen Alex Sandro. Näiden lisäksi Conte on iskenyt silmänsä Southamptonin hollantilaistoppariin Virgil van Dijkiin ja Monacon keskikenttäpelaajaan Tiemoué Bakayokoon.

Mikäli Chelsea onnistuisi Sánchezin nappaamaan, tulisi hänestä ensimmäinen Arsenalista Chelseaan siirtynyt pelaaja sitten vuoden 2006. Tuolloin Ashley Cole vaihtoi seuraa Lontoon sisällä.