Jake Livermoresta tuli keskiviikkona 33 vuoteen ensimmäinen West Bromwichin pelaaja, joka on pelannut Englannin maajoukkueessa. Livermore pääsi maansa avauskokoonpanoon ystävyysottelussa Saksaa vastaan, monien mielestä hyvin yllätyksellisesti.

27-vuotias Livermore siirtyi tammikuun siirtoikkunassa häntäpään Hullista ylemmän keskikastin West Bromwichiin. Peli on kulkenut uudessa seurassa hyvin, mutta silti maajoukkuekutsu tuli Livermorelle itselleenkin puskista.

– Maajoukkueeseen nousu on ollut melkoinen matka, mutta yritän tarrata tilaisuuteen kaksin käsin. Nautin kokemuksesta todella, joten toivottavasti kutsuja on tulossa lisääkin, Livermore kertasi Daily Mirrorille.

– Pidin West Bromiin siirtymistä heti oikeana liikkeenä, mutta suoraan sanottuna en odottanut kutsua maajoukkueeseen näin nopeasti, jos ylipäätään. Nyt voin vain paiskia hommia West Bromissa kaksin verroin. Kiitokset myös manageri Gareth Southgatelle rohkeista valinnoista. Hän on ollut roolissaan fantastinen ja pojat todella pitävät hänestä.