Evertonissa jo kymmenettä kauttaan pelaava puolustaja Phil Jagielka uskoo, että joukkue saa lauantaiseen Liverpoolin derbyyn lisää puhtia joukkuetoveri Seamus Colemanin vakavasta loukkaantumisesta. Irlantilaisen Colemanin kausi päättyi maaottelussa Walesia vastaan, kun tämän jalka murtui kahdesta kohdasta Neil Taylorin taklauksen seurauksena.

Everton ei ole onnistunut nujertamaan Liverpoolia 13 otteluun, mutta nyt Jagielka toivoo taian murtuvan. Joukkueen huhtikuun alun ohjelma on muutenkin vaativa, sillä vain kolme päivää derbyn jälkeen on edessä vierailu Manchester Unitedin kotistadionille Old Traffordille.

– Edessämme on kaksi valtavan tärkeää ottelua. Seamus haluaisi ehdottomasti, että pelaamme hyvin ja saavutamme hyviä tuloksia, Evertonin kapteeni Jagielka totesi seuran kotisivujen haastattelussa.

– Olen varma, että Seamus katsoo lauantain ja tiistain otteluja televisiosta ja hurraa meille. Emme sinänsä tarvitse lisäpuhtia, mutta viime päivien tapahtumista saamme varmasti vielä vähän lisää motivaatiota.