Huddersfield Townin päävalmentajana marraskuusta 2015 asti toiminut David Wagner on Telegraphin mukaan ehdolla West Hamin ensi kauden valmentajaksi.

West Hamin johtoryhmä tekee kesällä päätöksen siitä, onko tämän hetkinen valmentaja Slaven Bilic oikea mies joukkueen pitkäaikaiseksi valmentajaksi. Seura on pudonnut Valioliigassa sijalle 12 ja se on tällä hetkellä kuntopuntarin toiseksi viimeinen joukkue.

Huonojen otteiden seurauksena Bilicin tulevaisuudesta seurassa on käyty paljon keskustelua.

Wagner on tehnyt Huddersfieldiin saapumisen jälkeen todella hyvää jälkeä. Seura ei ole pelannut Englannin korkeimmalla sarjatasolla 45 vuoteen, eikä sen odotettu pelaavan siellä lähitulevaisuudessakaan.

Saksalais-englantilainen valmentaja on kuitenkin saanut joukkueen pelaamaan erittäin hyvää jalkapalloa. Huddersfield on tällä hetkellä Mestaruussarjassa kolmantena, vaikka joukkue on pelannut ottelun vähemmän kuin muut sarjan paremmalla puoliskolla olevat joukkueet.

Wagneria pidetään valmentajana hyvin samanlaisena, kuin hyvää ystäväänsä Jürgen Kloppia. Valmentajat olivat muun muassa huonekavereita, kun he pelasivat samaan aikaan Bundesliigaa Mainzissa. Sama pelityyli valmentaessa selittyy hyvin sillä, että Wagner toimi Borussia Dortmundin kakkosjoukkueen valmentajana, Kloppin ollessa edustusjoukkueen päävalmentajana.