Yksi mies räjäytti sosiaalisen median Hullin ja West Hamin viime lauantain kohtaamisen yhteydessä – eikä se ollut kummankaan joukkueen pelaaja. Asiasta kertoo Hull Daily Mail verkkosivuillaan.

DJ:nä työskentevä Ray Walker kuvattiin nauramassa päin naamaa entiselle Hull-pelaajalle Robert Snodgrassille, kun tämä vaihdettiin kentältä. Pisteet jäivät kotijoukkueelle lukemin 2–1.

Walker, 39, ei kyennyt pitämään tunteitaan kurissa, kun 10 miljoonalla punnalla Lontooseen tammikuussa siirtynyt Snodgrass ilmestyi hänen eteensä.

– Hän ei pelannut parasta peliään, ja kun otti huomioon hänen paluunsa Hulliin, uskon sen iskeneen hänen ihonsa alle. Hän näytti uupuneelta, ja ilmapiiri vaikutti häneen, Walker kertaa.

– Sanoin kaverilleni, että uskoin hänen tulevan vaihdetuksi. Tietenkin niin kävi, ja silloin reaktio kotijoukkueen faneilta oli massiivinen.

Snodgrass tuli pois 66. minuutilla 1–1-tasatilanteessa. Andrea Ranocchia viimeisteli ratkaisevan osuman ottelun lopussa, joten skotti haluaa varmaankin unohtaa pian ensimmäisen Hullin-vierailunsa siirtonsa jälkeen.

– Sanoin hänelle ”Olet väärällä penkillä”, ja Mark Noble käski minua istumaan alas. Sanoin sen vain osana jalkapallosanailua. Henkilökohtaisella tasolla ymmärrän siirron West Hamiin. Se on loistava asia hänen uransa kannalta, ja pysyminen Hullissa olisi ollut suurempi riski, sanoo Walker.

– Eilisiltainen reaktio oli hullu. Ihmiset pysäyttivät minua kadulla, ja tuntemattomat ihmiset lähettivät minulle viestejä ja sanoivat ”Sinä olet se Hull Cityn fani, eikö niin?”

– Olen sokissa siitä, kuinka pitkälle asiat ovat menneet yhden kuvan jälkeen. Se on aika hämmästyttävää, mutta se on netin voima. Onneksi kasvojeni parempi puoli näytti tallentuneen kuvaan.