West Ham antoi jokin aika sitten managerilleen Slaven Bilicille luottamuslauseen, mutta Hammersin ajautuminen putoamistaistoon viiden ottelun tappioputken myötä on pitänyt epäileviä tuomaita hereillä. Viikonlopun 1-0 -voitto Swanseasta kasvatti West Hamin eron putoamisviivasta kahdeksaan pisteeseen ja antoi Bilicille tilaa hengittää, mutta erityisen vakaana luotsin asemaa tuskin pitää kukaan.

Sky Sports kertoo, että mikäli West Ham päättyy erottamaan kroatialaisen Bilicin kauden jälkeen, on sillä toivekorvaaja jo katsottuna. Potentiaalinen seuraajakin tulisi Bilicin tavoin Balkanin niemimaalta.

Skyn mukaan West Ham on iskenyt silmänsä Fulhamin manageriin Slavisa Jokanoviciin. Serbialainen Jokanovic on valmentanut Fulhamia 15 kuukautta ja on nostanut joukkueen jopa Valioliigan nousutaisteluun. Nousu ei olisi Jokanovicille ensimmäinen, sillä hän nosti kaksi vuotta sitten Watfordin Valioliigaan, ennen kuin siirtyi itse Maccabi Tel Avivin manageriksi.

Suurimman vaikutuksen West Hamiin on tiettävästi tehnyt Jokanovicin kyky nostaa menestyksekkäästi nuoria lupaavia pelaajia Fulhamin akatemiasta edustusjoukkueeseen.