Chelsean leiri sai eilen tunteikkaita uutisia, kun kapteeni John Terry ilmoitti jättävänsä pitkäaikaisen seuransa (lue uutinen). 36-vuotias toppari nousi 19 vuoden aikana todelliseksi seuraikoniksi ja voitti seurassa kaiken mahdollisen.

Sky Sportsin asiantuntijoiden Gary Nevillen ja Jamie Carragherin mielestä Terryn päätös tuli Chelsean kauden kannalta outoon aikaan. Blues-kipparin entiset maajoukkuetoverit näkevät ratkaisun julkituomisen nyt mahdollisena häiriötekijänä lontoolaisten loppukaudelle.

– Terryn lähtöuutisella on todella outo ajoitus. En ymmärrä sitä lainkaan. En tiedä kenelle tämä sopii, ehkä hieman Terrylle itselleen, mutta en olisi siitäkään niin varma. Se voi olla häiriötekijä pukukoppiin. Kannattajat ja seura tulevat olemaan todellia surullisia, erityisesti eilisen tappion jälkeen. Ehkä hän teki esisopimuksen jonkun kanssa, eikä häntä pystytty siksi pitämään pidempään, Neville avautui Terryn ratkaisusta Monday Night Football -ohjelmassa.

Myös Carragher oli Nevillen kanssa samoilla linjoilla. Entisen Liverpool-puolustajan mielestä Terryllä olisi ollut edelleen annettavaa Stamford Bridgellä.

– Hän on minulle paras keskuspuolustaja Valioliigan historiassa. Todellinen legenda, joka tulee jäämään historiaan Chelsean suurimpana pelaajana. Mielestäni hänellä on edelleen paljon annettavaa Valioliigassa. Hänet tunnetaan yhden seuran miehenä, joten on surullista kun tämän luokan pelaaja pukee toisen paidan päällensä. Näen hänet ensi kaudella jonkun toisen seuran riveissä. Toivottavasti se on Valioliigassa, Carragher lisäsi.