Satumaista jalkapallotarinaansa jatkava Leicester City kohtaa tänä iltana Atletico Madridin Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa.

Viime kaudella sensaatiomaisesti Valioliigan mestaruuteen marssinut Leicester koettaa tehdä vielä suurempaa ihmetekoa voittamalla Mestarien liigan. Harva siihen uskoo, mutta eipä uskonut juuri kukaan viime Valioliigakaudellakaan.

Valioliiga.comin keskiviikkoisen Facebook-liven illan asiantuntijavieras Roni Porokara kuuluu niihin, jotka eivät usko tämän sadun tuottavan Leicesterille onnellista loppua.

– Se loppuu nyt. Karua sanoa, mutta en usko, että Leicester tästä enää jatkoon menee. Atletico osaa myös puolustaa ja niillä on Sevillaa paremmat kärjet jotka voivat tehdä maalin, Porokara toteaa.

Leicester hävisi ensimmäisen osaottelun Espanjan kamaralla maalein 0-1. Se tietää sitä, että englantilaisten on pakko vähintään se yksi maali aikaiseksi saada. Ottelun käsikirjoitus on Suomen entiselle maajoukkuemiehelle selvä.

– Pitkälle mennään varmasti maalittomassa tilanteessa ja sitten jossain välissä Leicesterin on pakko ottaa vähän riskejä ja sitten Atleticon kärkimiehille avautuu mahdollisuuksia ja tekevät maalin.

Roni Porokara tarjoaa mietteitään jalkapallosta ja keskiviikkoisista Mestarien liigan otteluista alkaen klo 21.15. Tilaisuus järjestetään keskiviikkona Bar & Bistro Kipinässä, ja haastattelua voi seurata suorana lähetyksenä Valioliiga.comin Facebook-sivulla.