Lainasopimuksella Manchester Unitedista hankittu Adnan Januzaj on pelaaja, jonka piti tuoda aivan uusi ulottuvuus Sunderlandin hyökkäyspelaamiseen.

Black Cats oli havitellut nuorta belgialaista aiemminkin, mutta viime vuonna siirto Stadium of Lightille vihdoin tapahtui. Kausi on kuitenkin mennyt umpisurkeasti, ja paikallislehti Sunderland Echo lyttää pelaajan maanrakoon.

”Jos sanoisi 22-vuotiaan olleen pettymys, se olisi suurta vähättelyä. Kun hänellä on nimissään vain yksi maali Liigacupissa ja kourallinen syöttöjä, Januzaj on epäonnistunut Sunderlandin auttamisessa 25 ottelun aikana”, lehti kirjoittaa.

”Januzaj ei ole joukkueessa voittaakseen 50/50-taklauksia, mutta osa kannattajista on myös kyseenalaistanut hänen sitoutumisensa – sen asian hän on kiivaasti kieltänyt puhuessaan siitä, kuinka paljon Sunderlandin ahdinko häntä koskettaa.”

Manageri David Moyes pudotti miehen hiljattain vaihtopenkille tärkeissä peleissä Leicesteriä ja West Hamia vastaan. Se avasi näyttöpaikan tunisialaislaituri Wahbi Khazrille, joka olikin kentän hahmo Hammers-ottelussa.

”Januzaj ei ole tehnyt Valioliigassa maalia koko kaudella. Khazri onnistui siinä oltuaan avauskokoonpanossa ensimmäistä kertaa kuuteen kuukauteen”, Sunderland Echo huomauttaa.

Lehti ihmettelee sitä, miksi Moyes antoi Januzaj’n ja Fabio Borinin jatkaa pelaavassa kokoonpanossa ottelu toisensa jälkeen, vaikka kaksikon esitykset eivät vakuuttaneet ketään.

Moni uskoo Unitedin managerin José Mourinhon näyttävän Januzaj’lle ovea, kun tämä palaa lainapestinsä jälkeen Old Traffordille.