Bournemouthissa pelaavan Jack Wilsheren loukkaantuminen viikonlopun Tottenham-ottelusta osoittautui pelätyn vakavaksi. Kyseessä on sama vamma, joka piti keskikenttämiehen sivussa suurimman osan viimekaudesta. Murtuma jalassa pitää hänet sivussa ainakin loppukauden ajan.

Wilshere on ollut tämän kauden lainalla Arsenalista. Hän loukkaantui lauantaina noin tunnin pelaamisen jälkeen. Tottenhamin kannattajat muistivat Bournemouthin pelaajan Arsenal-taustan ja hurrasivat loukkaantumiselle.

Englannin maajoukkuemies on kärsinyt urallaan lukuisista loukkaantumisista. Käynnissä olevaa kautta edeltäneillä viidellä kaudella hän on ollut Transfermarkt.comin mukaan sivussa yhteensä 884 päivää, eli lähes kaksi ja puoli vuotta.

Kyseinen kausi on ollut hänen ehjimpiään kausia pitkiin aikoihin, mutta valitettavasti sekin päättyi ennenaikaisesti loukkaantumiseen.

Wilshere on pelannut tällä kaudella 27 valioliigaottelua ja toistaiseksi on epävarmaa, missä hän tulee pelaamaan ensi kaudella. Vaihtoehtoina on muun muassa paruu Arsenaliin, jääminen Bournemouthiin tai sitten lähtö jonnekin kolmanteen vaihtoehtoon, kuten huhuissa esiintyneeseen AC Milaniin.