Zlatan Ibrahimovic loukkaantui torstaina pelatussa Eurooppa-liigan puolivälierässä Manchester Unitedin ja Anderlechtin välisessä ottelussa. Ruotsalaishyökkääjä tuli todella ikävän näköisesti alas ilmasta ja loukkasi polvensa.

José Mourinho sanoi ottelun jälkeen, että ”ei ole optimistinen” Zlatanin loukkaantumisen suhteen. Sky Sportsin tietojen mukaan portugalilaisvalmentajan ennustus piti paikkaansa, sillä loukkaantuminen pitää hyökkääjän loppukauden sivussa.

Ruotsalainen on ollut Man Unitedin ylivoimaisesti paras maalintekijä Valioliigassa 17 maalilla. Seuraavaksi eniten joukkueesta maaleja on Juan Matalla, joka on tehnyt kuusi valioliigamaalia. Myös espanjalainen on sivussa loppukauden ajan.

Zlatan saapui Manchesteriin viime kesänä. Hänen sopimus on vuoden mittainen ja siinä on optio yhdestä lisävuodesta. Jo ennen loukkaantumista on epäilty, että tuo optio voi hyvin jäädä käyttämättä. Polvivamma lisää tämän todennäköisyyttä suuresti, joten voi hyvin olla, että eilinen ottelu oli Ibrahimovicin viimeinen Manchester Unitedissa.