Vaikka Liverpool on pelannut tuloksellisesti parasta kauttaan vuosiin, niin Jürgen Klopp aikoo olla aktiivinen kesän siirtoikkunan aikana. Vahvasti kohti ensi kauden Mestarien liigan lohkovaihetta menevä joukkue on tietojen mukaan hankkimassa mahdollisesti jopa kuusi uutta pelaajaa ensi kesänä.

Klopp käytti ensimmäisenä kesänään seurassa noin 70 miljoonaa euroa. Liverpoolin seurajohdon oletetaan antavan managerille vielä lisää pelimerkkejä ensi siirtoikkunaan, jotta joukkue pystyy palaamaan suurempien menestysten tielle. Saksalaisvalmentaja uskoo, että pelaajien houkuttelu Liverpooliin tulee olemaan helpompaa ensi kesänä, mitä vuosi sitten.

– Liverpool on tällä hetkellä erittäin mielenkiintoinen projekti pelaajille, hän kertoi Sky Sportsille lauantaina.

Ensimmäistä kokonaista kauttaan Liverpoolissa valmentava Klopp kertoi, että on ollut jo yhteydessä muutamiin haluamiinsa pelaajiin. Hän kertoi, että joukkueen vetovoima helpottaa näiden pelaajien houkuttelussa.

– Olemme nuori joukkue, fantastinen seura ja olemme hyvässä tilanteessa, jossa on nähtävissä kehitystä. Sanoisin, että olemme Tottenhamin kanssa joukkueita, joilta voi odottaa joukkueen keski-iän seurauksena vielä paljon lisää tulevaisuudessa.

Klopp vertasi joukkuettaan sarjassa toisena olevaan Tottenhamiin, mutta kertoi, että vielä tällä hetkellä lontoolaisseura on heitä hieman paremmassa tilanteessa.

– Tottenham on selvästi muutaman askeleen meidän edellä, mutta he ovat pelanneet kauemmin yhdessä.

Liverpool kohtaa sunnuntaina Valioliigassa Crystal Palacen klo 18:30.