Englannin maajoukkueen ja Manchester Unitedin hyökkääjä Marcus Rashford teki tostaina kauden kymmenennen osumansa todella maistuvaan paikkaan. Eurooppa-liigan puolivälierän jatkoajalla Anderlechtin verkkoon tullut osuma on saanut monet jälleen hehkuttamaan nuorukaista. Yksi hehkuttajista on Manchester Unitedin seuralegenda Paul Scholes.

– Mitä näimme Anderlechtiä vastaan oli raakaa nopeutta, innostuneisuutta ja taitoa lentää vastustajien ohi, kun he eivät edes olisi siellä, Scholes ylisti BBC Radio 5:lle.

– Kun katsot Cristiano Ronaldon tai Neymarin kaltaisia pelaajia, niin huomaat hänellä olevan samankaltaista kykyä. Hänestä voi tulla maailmantähti.

Zlatan Ibrahimovic loukkasi polvensa ja on sivussa loppukauden ajan. Tämä voi avata Rashfordille vielä enemmän näytönpaikkoja avauskokoonpanossa. Saappaat ovat suuret täytettäväksi, mutta Scholes ei epäile häntä.

– Rashford tulee olemaan erinomainen keskushyökkääjä, siitä ei ole epäillystäkään. Hänen nopeutensa on uskomatonta. Hän on melkein joukkueensa tärkein pelaaja jo 19-vuotiaana.

Rashford on pelannut kauden aikana paljon myös laidassa. Zlatanin loukkaantumisen myötä hyökkääjän rooli tulee olemaan loppukaudella hänen yleisin pelipaikkansa.

– Hän on aina ollut keskushyökkääjä. Hän teki 30-40 maalia kaudessa, kun näin hänet pelaamassa Unitedin juniorijoukkueissa. Tämä kaveri osaa viimeistellä ja tehdä maaleja.

Manchester United kohtaa sunnuntaina Burnleyn Turf Moorilla.