Arsène Wenger ylistää Arsenalin virallisilla verkkosivuilla Walesin maajoukkuepelaaja Aaron Ramseytä. 26-vuotias monipuolinen keskikenttäpelaaja pelasi erinomaiset EM-kisat viime kesänä, mutta on kärsinyt niiden jälkeen loukkaantumisista. Vaivoista huolimatta hän on edelleen vahvasti Wengerin suunnitelmissa.

– Kuvitelmissani hänen piti olla 10-15 maalin pelaaja tällä kaudella. Hän on Frank Lampardin tyylinen pelaaja, Arsenal-valmentaja sanoi.

Loukkaantumisten takia Ramsey on pelannut tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien vain 23 ottelua. Kautta on jäljellä vielä noin kuukausi ja loukkaantumisten tulisi olla ohi.

– Hän vaikutti hyväkuntoiselta maanantaina. Toivon, että Ramsey pelaa vahvan loppukauden, koska hän on erittäin tärkeä pelaaja meille. Hän pystyy hoitamaan tehtävänsä puolustaessa ja hyökätessä.

Ramseyn rooli kentällä on vaihdellut paljon, mutta ranskalaisvalmentajan puheista voi päätellä, että loppukauden suunitelmissa olisi hyödyntää hänen hyökkäyspään vahvuuksia.

– Ramsey voi ottaa Mesut Özilin paikan, jos saksalainen taritsee lepoa.

– Tämänkaltaiset pelaajat ovat erittäin tärkeitä. Mielestäni hän on myös keskikenttäpelaajalle parhaassa mahdollisessa iässä.