Leroy Sané on ollut Manchester Cityn viime kesän onnistuneimpia hankintoja. 21-vuotias Schalkesta saapunut laiturilupaus on vaikean alun jälkeen vakiinnuttanut paikkansa Citizensin avauksessa pelaamalla 20 sarjaottelussa.

Sané kiittää sopeutumisestaan erityisesti manageri Pep Guardiolaa, joka kehotti nuorukaista ottamaan mallia Lionel Messin ja Neymarin kaltaisista suurpelaajista.

– Hän pystyy auttamaan minua asioissa, koska hän tietää miten Messi pelaa. Hän näki Messin pelaamassa joka päivä. Siksi hän haluaa antaa minulle itseluottamusta sanomalla ”Yritä tehdä se samalla tavalla kuin Messi tai Neymar”, Sane avasi valmentajansa metodeja The Telegraphin haastattelussa.

Sané myöntää kärsineensä alkuun myös sopeutumisvaikeuksista. Saksalaisen apuna on kuitenkin ollut toinen nuori pelaaja Raheem Sterling.

– Olemme lähes samanikäisiä ja meillä on joitakin samoja kiinnostuksen kohteita. Hän tietää mitä on olla nuori suuressa seurassa. Hän tietää miten vaikeaa on mukautua ja löytää itseluottamusta. Se on meillä yhteistä.