Tottenham putosi FA Cupista Chelsealle 4-2 -lukemin lauantaina kilpailun välierävaiheessa. Ottelu pelattiin totutusti Wembleyllä, joka toimii FA Cupin loppuohjelman pelipaikkana kaikille joukkueille.

Tottenham pelasi kyseisellä stadionilla myös alkukaudesta heidän kaikki Mestarien liigan alkulohkon ottelut, koska White Hart Lanella ei voitu kyseisiä pelejä pelata. ”Spurs” on ollut läpi kauden yksi Englannin parhaita joukkueita, mutta se ei ole onnistunut otteluissaan Wembleyllä läheskään samalla tavalla ja tämä ei ole joukkueelle uutta. Sen viimeisestä yhdeksästä ottelusta kyseisellä kentällä se on nyt onnistunut voittamaan vain yhden. Tuo ottelu oli Mestarien liigan ottelu CSKA Moskovaa vastaan, joka päättyi 3-1 -voittoon.

Tottenham on ollut tämän kauden Valioliigassa tappioton kotikentällään White Hart Lanella ja tämä on pitänyt heidät mestaruustaistelussa edelleen mukana. Joukkueen kannalta tuo saldo voi huonontua tulevaisuudessa selvästi, sillä remontin takia he joutuvat mahdollisesti pelaamaan noin vuoden ajan kotiottelunsa Wembleyllä.

Syynä seuran huonoille otteille kyseisellä stadionilla on pidetty sen kokoa. Heidän kotikenttänsä rajat ovat paljon pienemmät, jos verrataan Englannin maajoukkueen pelipaikkana toimivaan stadioniin.