Jamie Carragherin mielestä Michael Keanen ei kannata palata ensi kaudella Manchester Unitediin. Red Devilsin sijaan loistavan kauden pelanneen 25-vuotiaan Burnley-puolustajan kannattaisi valita Everton.

Nykyisin Sky Sportsin asiantuntijana työskentelevä Carragher pelasi itse pitkän uran Liverpoolin puolustuslinjoilla. Tästä huolimatta mies suosittelee kahdesta vihollisseurasta saman kaupungin Toffeesia.

– On todella vaikea pelata huippuseurassa, kun vasta opit peliä ja teet edelleen tuon ikäisenä virheitä. Burnley on ollut hyvä hänelle, mutta siirto näyttäisi tapahtuvan kesällä. Puhetta on ollut Unitedissa, mutta sinne palaaminen olisi Keanelle suuri virhe. Hänen pitää mennä jonnekin miehenä, joka pelaa jokaisella viikolla. Tekisikö en sen Unitedissa? En olisi niinkään varma, Carragher varoitti Super Sunday -ohjelmassa.

– Puhetta on myös Evertonin kiinnostuksesta. Se olisi mielestäni täydellinen vaihtoehto. Tietenkin sitä haluaa voittaa pokaaleja, mutta pelaaminen viikottain on tärkeämpää.

Keane kohtasi sunnuntaina Unitedin uudella kotikentällään Turf Moorilla. Red Devils vei taiston 2-0-lukemin.