Crystal Palacen lainapelaaja Mamadou Sakho puolustelee huomiota herättänyttä käyttäytymistään Valioliigan sunnuntain Liverpool-ottelun yhteydessä.

Sakho ei saanut pelata 2–1-voittopelissä Anfieldilla, koska Palace lainasi hänet loppukauden ajaksi juuri Liverpoolista. Toppari päätyi kuitenkin otsikoihin tuuletettuaan tasoitusmaalia kentän laidalla yhdessä maalintekijä Christian Benteken kanssa.

Sakho korostaa, että hän epäröi aluksi kunnioituksesta Liverpoolia kohtaan. Hän halusi kuitenkin onnitella kaveriaan ja joukkuetoveriaan maalin tekemisestä.

– Christianin tehtyä maalin pysyin penkilläni, koska en halunnut juhlia kunnioituksesta omaa seuraani ja sen faneja kohtaan. Kun hän kuitenkin tuli luokseni, nousin ylös ja tein sen, mitä me aina kavereina teemme… kättelyrutiinimme, Sakho sanoo Palacen verkkosivuilla.

– Sen takana ei ollut mitään, minkäänlaista merkitystä. Kyseessä oli vain kaksi kaveria, jotka pelaavat samassa joukkueessa ja joilla on sama tavoite – saada kolme pistettä jokaisessa pelissä ja varmistaa joukkueen pysyvän Valioliigassa, hän jatkaa.

– Jos olisimme olleet 0–2-tappioasemassa ja Christian olisi kaventanut, olisimme tehneet sen silloinkin, jos hän olisi tullut luokseni. Toivon edelleen, että Liverpool selviytyy kauden päätteeksi Mestarien liigaan, ja toivotan heille onnea.