Entinen toppari Rio Ferdinand uskoo, että Manchester United voi myös hyötyä Eurooppa-liigan Anderlecht-ottelussa loukkaantuneen Zlatan Ibrahimovićin poissaolosta.

Ibrahimovićin, 35, odotetaan olevan pitkään sivussa kentiltä vakavan polvivamman takia. Hän on ollut tällä kaudella joukkueensa ylivoimaisesti paras maalintekijä 28 osumallaan.

Ferdinandin mukaan Marcus Rashfordin ja Jesse Lingardin kaltaisilla pelaajilla on kuitenkin vapaus pelata korkeammalla tasolla hyökkäyspäässä, kun ruotsalaiskärki on toipilaana.

Teini-ikäinen Rashford loisti Chelsea-ottelussa yksinäisenä kärkenä ja teki voittomaalin Anderlechtin verkkoon Ibrahimovićin poistuttua kentältä.

– Kun hän ei ole pelannut, on vaikuttanut siltä, että nuoret pelaajat voivat hengittää hiukan vapaammin, Ferdinand totesi BT Sportilla.

Kun hän ei ole kentällä, se saattaa vapauttaa muita joukkuekavereita suoriutumaan paremmin, ja näimme sen edellisessä pelissä nuorten kavereiden pelattua ihailtavasti.

– He näyttävät kukoistavan ilman häntä. Se ei ole hänen vikansa. Kyse on vain siitä, että hänen persoonansa tuo lisäpainoa muiden harteille, koska hän on niin iso persoona. Hän on vaativa, hänessä on luonnetta, ja hänen pelaajahistoriansa takia jotkut nuoret pelaajat saattavat ajatella ”En voi puhua hänelle, minun pitäisi syöttää pallo hänelle”.

– Kun hän ei ole kentällä, se saattaa vapauttaa muita joukkuekavereita suoriutumaan paremmin, ja näimme sen edellisessä pelissä nuorten kavereiden pelattua ihailtavasti. Siinä mielessä se voi osoittautua Manchester Unitedin hyödyksi.

Lähde: Manchester Evening News