Crystal Palacella ei ole minkäänlaisia aikeita luopua Wilfried Zahasta. Siitä kertoo 40 miljoonan punnan (noin 47 miljoonaa euroa) hintalappu, jonka seura pelaajalleen asetti. Asiasta kertoo The Times.

24-vuotias Zaha pelaa erinomaista kautta. Hän on iskenyt tämän kauden Valioliigassa kuusi maalia ja antanut yhdeksän maalisyöttöä. Samalla suurseurat ovat alkaneet kiinnostua uudelleen laitapelaajasta, joka ehdittiin jo pari vuotta sitten tuomita flopiksi.

Kehitys ei tule ilmaiseksi Palacelle. Timesin mukaan lontoolaisseura valmistelee pelaajalle jatkosopimusta, joka tekisi Zahasta Palacen historian parhaiten palkatun pelaajan. Lehden tietojen mukaan uusi sopimus takaisi Zahalle peräti 120 000 punnan viikkotulot. Tuohon palkkatasoon yltää vain kourallinen pelaajia koko Valioliigassa.

Palace siis haluaa Zahan jatkavan, eikä aio myydä miestä pois. Mutta mitä Zaha itse haluaa?

Times tietää kertoa, että Zaha tiirailee Tottenhamin suuntaan. Spurs kokeili jo viime kesänä kepillä jäätä. Tuolloin Palacen johto piti 12 miljoonan punnan tarjousta lähinnä loukkaavana. Tottenham on tiettävästi edelleen kiinnostunut Zahasta, ja korotettu tarjous saatetaan hyvinkin nähdä tulevana kesänä.

Palacessa pyritään taivuttelemaan Zahata juurikin rahan avulla. Seurassa on Timesin mukaan muistutettu, että uuden sopimuksen myötä laituri ansaitsisi todennäköisesti enemmän kuin mitä hänelle Tottenhamissa maksettaisiin. Spursin parhaiten palkatut pelaajat ovat Harry Kane ja Hugo Lloris, joiden peruspalkat viikkotasolla makaavat 100 000 punnassa.

Palacella ei sinänsä ole minkäänlaista kiirettä myydä. Zahan nykyinen sopimus umpeutuu kesällä 2020.