Bournemouthin manageri Eddie Howe sanoo Bournemouth Echon mukaan, että Arsenalin keskikenttämiehen Jack Wilsheren lainapesti seurassa on ollut valtava menestys.

Wilshere, 25, on loppukauden sivussa loukkaantumisen takia. Howe myöntää sen puolestaan olevan valtava menetys.

– Jackin kanssa toimiminen on ollut mahtavaa. Hän on ollut loistava valmennettava, eikä ole antanut minulle ongelmia edes minuutiksi, Howe kommentoi Daily Echolle.

– Häntä motivoi vain jalkapallo. Hän haluaa pelata, hän haluaa puhua pelistä ja hän haluaa kehittyä. Siitä perspektiivistä se oli minun kannaltani unelmaliitto. Lehdistöpuoli ja jatkuva fokus sopi minulle, ymmärsin sen.

Hän ei tullut tänne lainapelaajan mentaliteetilla, vaan sillä mentaliteetilla, että olen tällä kaudella Bournemouthin pelaaja.

Wilsherestä tuli erittäin suosittu pelaaja Bournemouthissa kahdeksan kuukauden aikana. Manageri arvioi sen johtuvan hänen asenteestaan.

– Pelaajat todella nauttivat hänen rinnallaan pelaamisestaan ja pitivät hänestä ihmisenä. Hän sopi joukkueeseen erittäin hyvin, ja se johtui siitä, että Jack ostettiin osaksi Bournemouthia, Howe korostaa.

– Hän ei tullut tänne lainapelaajan mentaliteetilla, vaan sillä mentaliteetilla, että ”olen tällä kaudella Bournemouthin pelaaja”. Siitä pelaajat pitivät. Aina kun näet joukkuekaverillasi vaikean hetken, osa sinua janoaa menestystä sen pelaajan puolesta, enkä näe tätä tilannetta mitenkään erilaisena. Joukkue on erittäin tiivis ja erittäin motivoitunut menestymään. He haluavat päättää kauden hyvin Jackin puolesta.

Wilshere on palannut Arsenaliin kuntoutusjaksoa varten. Hänen sopimuksensa lontoolaisseuran kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.