Eurooppalaisittain ruuhkaisena keskiviikko-jalkapalloiltana Etelä-Lontoossa kohtasivat Crystal Palace ja Tottenham. Vieraat jäivät Chelsean tiistaina ottaman voiton myötä seitsemän pisteen päähän kärkipaikasta – vaikea voitto Selhurst Parkilta toi sen takaisin lähelle iskuetäisyyttä.

RACING WSB

@wsb_racing
Spurs are in for a shock if the think Palace will roll over! Big Sam`s side have only lost 1 in 8

LIVE #CRYTOT BET: ow.ly/YJOi30bcy3Q

BBC Sport

@BBCSport
Under way at Selhurst Park.

Follow Crystal Palace v Tottenham here & listen @5liveSport bbc.in/2oxkFR4 #CRYTOT #bbcfootball

Eagles loi ensimmäisten minuuttien aikana ankaraa painetta Spursin maalin edustalle, ja pallo rullasi kertaalleen jo lähes koko maalin leveydeltä viivan viertä, ei kuitenkaan sen yli.

Crystal Palace F.C.

@CPFC
3: Excellent from Palace, applying the pressure to the visitors. Great start lads, keep at it!

[0-0] #CRYTOT

Vaikka pallonhallinta oli prosentuaalisesti Tottenhamilla, molemmat Palace-laidat, Spursiin siirtohuhuissa liitetty Wilfried Zaha, sekä seuraa aiemmin edustanut Andros Townsend aiheuttivat vieraitten puolustukselle reilusti töitä avausvartin aikana. Hiljalleen paine kuitenkin siirtyi enemmän kotijoukkueen päätyyn.
Victor Wanyama nappasi itselleen varoituksen myöhästyneestä taklauksesta 26.minuutilla, ja oli lähellä saada toisen ajettuaan Townsendin jaloille reilun puolen tunnin pelin jälkeen. Spursin järkäleistä Moussa Dembele sen sijaan selvisi läpi koko avausjakson ilman varoitusta, huolimatta useasta repimistilanteesta.
Todella vaaralliset maalitilanteet ottelussa antoivat odottaa itseään yli puoliajan.

Premier League

@premierleague
No way through for either side at Selhurst Park. Yet.

#CRYTOT

Tauolla Mauricio Pochettino otti molemmat edellä mainitut keskikenttä-kaapit ulos kentältä, tilalle Heung-Min Son ja Moussa Sissoko. Seuraavan kortin otti Kyle Walker, joka 45. minuutilla työnsi jääkiekko-ottein Zahan selästä päin mainosaitoja. 52. Minuutilla Palacen Mamadou Sakho väänsi polvensa kamppailutilanteessa Harry Kanen kanssa, ja jätti kentän paareilla. Sam Allardycen miehistössä ei ollut tätä ennenkään liikaa terveitä puolustajia. Pikalämmittelyn jälkeen kentälle juoksi Damien Delaney.

@CPFC
56: Standing ovation from both sets of fans for Mama as he's stretchered off.

@mamadousakho ❤️💙

Spurs sai paineen aikaan välittömästi kun peli käynnistyi uudelleen, ja Dele Alli löysi itsensä pelin parhaasta maalipaikasta – ohjaus etutolpalta vähän ohi takatolpan.

Tunnin kohdalla peli näytti kääntyneen täysin Tottenhamin hallinnaksi. Allardyce reagoi vaihtamalla James MacArthurin kentällä Yohan Cabayeen. 65. minuutilla Jon Moss näytti ensi kertaa lappua myös kotijoukkueen suuntaan, varoitettu pelaaja Joel Ward. Peliä pelattiin edelleen Palacen puolustusalueella, mutta valkopaitojen pakkovoiton hakeminen alkoi vaikuttaa väkinäiseltä.

Pitkän puurtamisen jälkeen vieraat kuitenkin saivat maalinsa kuin tyhjästä. Christian Eriksen pääsi ampumaan melko kaukaa keskeltä – alaspäin kiertänyt veto alanurkkaan.

GOAL Crystal Palace 0-1 Spurs (78 mins). Christian Eriksen drills low into the bottom corner with a superb strike from 30 yards #CRYTOT