Crystal Palacelle derbyottelu Tottenhamia vastaan toi todella synkkiä uutisia. Kun ottelua oli pelattu reilut 50 minuuttia, loukkasi ranskalaistoppari Mamadou Sakho itseään todella ilkeän näköisesti. Sakho kamppaili pallosta Harry Kanen kanssa, ja pallontavoittelutilanteessa jalka vääntyi luonnottomaan asentoon. Rikettä tilanteessa ei tapahtunut.

Sakho jäi välittömästi nurmen pintaan makaamaan eikä enää tolpilleen noussut. Mies kannettiinkin paareilla kentän laidalle, ja Damien Delaney juoksi viheriölle.

27-vuotias Sakho on kärsinyt urallaan useista loukkaantumisista. Syyskauden aikana hän ajautui Liverpoolissa paitsioon kurinpidollisista syistä. Tammikuussa koittikin lainasiirto Crystal Palaceen.

Sakhon hankinta on osoittautunut Palacelle todelliseksi onnenpotkuksi. Toppari nousi heti putoamistaisteluspesialisti Sam Allardycen luottomieheksi, ja Palacen takalinjat alkoivatkin pitämään aivan eri malliin kuin syksyllä. Seitsemästä Sakhon pelaamasta ottelusta Palace on saavuttanut peräti 15 pistettä, ja putoamisviivaan on syntynyt etäisyyttä jo seitsemän pistettä.

Ottelu Crystal Palace-Tottenham on 63 minuutin kohdalla tilanteessa 0-0.