Ranskalaislehti France Football tietää kertoa, että Manchester United on edennyt jo pitkälle neuvotteluissaan Monacon 22-vuotiaan keskikenttäpelaajan Bernardo Silvan siirron suhteen. Portugalin maajoukkuemies on haluttua kamaa, mutta lehden mukaan sekä seurojen välisissä keskusteluissa että neuvotteluissa Silvan itsensä kanssa ollaan jo edistytty merkittävästi.

Zlatan Ibrahimovicin vakava loukkaantuminen on saanut José Mourinhon kiirehtimään Unitedin tulevan kauden pelaajahankintoja. Mourinhon uskotaan olleen Silvasta kiinnostunut jo Chelsean-vuosinaan, mutta maanmiehen viimeaikaiset hyvät peliesitykset ovat kasvattaneet kiinnostusta entisestään.

Bernardo Silvan siirtosummaksi France Football kertoo 50 miljoonaa euroa.

Benfican kasvatti oli pelannut koko pelaajauransa kasvattajaseurassaan, kunnes siirtyi kesällä 2014 Monacoon. Parhaiten oikeana laitalinkkinä viihtyvä Silva on kuulunut Monacon luottomiehiin koko kauden ajan. Ligue 1:ssä miehen tehotilastoon on kirjattu kuusi maalia ja 10 maalisyöttöä. Mestarien liigassa välierävaiheeseen edenneelle Monacolle Silva on puolestaan iskenyt kaksi maalia ja antanut yhden maalisyötön. Portugalin A-maajoukkueessa Silva on pelannut 11 ottelua.