Liverpool-legenda Steven Gerrard lopetti peliuransa viime vuonna. Englantilainen pelasi uransa viimeiset kaudet Yhdysvalloissa, mutta palasi tämän vuoden tammikuussa pitkäaikaiseen seuraansa. Alkuun 36-vuotias Gerrard toimi akatemiavalmentajana, mutta nyt luvassa on lisää vastuuta, kun mies nimitettiin Lierpoolin alle 18-vuotiaiden joukkueen päävalmentajaksi.

– Olen todella nauttinut ajastani akatemiassa tähän asti. Tunnen, että olen oppinut täällä olevilta valmentajilta paljon jo nyt, Gerrard kertoi.

– Juteltuani Alex Inglethorpen (Akatemian johtajan) kanssa, olimme molemmat sitä mieltä, että minun on aika ottaa askel eteenpäin ja valmentaa omaa joukkuetta.

Ingelthorpe on ollut tyytyväinen Gerrardin panokseen akatemiavalmentajana.

– Steven on tuonut mittaamattoman arvokasta kokemusta ja tietoa, sen jälkeen kun hän liittyi akatemiaan. Hän on antanut fantastisia neuvoja ja ohjausta meidän nuoremmille pelaajille.

Aiemmin Liverpoolin alle 18-vuotiaita valmentanut Neil Critchley siirtyy myös askeleen eteenpäin. Hänestä tuli seuran alle 23-vuotiaiden joukkueen valmentaja.