Manchester Unitedin kokoonpanosta on tukku runkopelaajia sivussa, kun joukkue kohtaa tulevana sunnuntaina Swansean.

Esimerkiksi Paul Pogba, Juan Mata ja Zlatan Ibrahimović ovat toipilaina sekä Marouane Fellaini pelikiellossa, mutta pahimmat ongelmat ovat puolustuspäässä.

Chris Smalling, Phil Jones ja Marcos Rojo puuttuvat toppariosastolta loukkaantumisten takia. Vaihtoehdot vähenivät entisestään torstain derbyssä Manchester Cityä vastaan, kun Timothy Fosu-Mensah loukkasi pohkeensa.

Jos toppareista Eric Bailly tai Daley Blind tarvitsee lepoa, seuraavana nimenä esiin nousee 19-vuotias Axel Tuanzebe. Manageri José Mourinho vitsaili vieläkin äärimmäisellä vaihtoehdolla.

Minäkin harjoittelen kovaa punttisalilla, joten myös minä olen vaihtoehto.

– Tällä hetkellä se on ainoa vaihtoehto, joka meillä on. Axel, Eric ja Daley. Minun on puhuttava heidän kanssaan siitä, minkälainen tilanne heillä on ja miltä heistä tuntuu. Minäkin harjoittelen kovaa punttisalilla, joten myös minä olen vaihtoehto, portugalilainen heitti.

– Mourinho ja Tuanzebe Swanseata vastaan.

Unitedin tilannetta ei helpota se, että jo ensi viikon torstaina joukkue pelaa espanjalaisen Celta Vigon vieraana Eurooppa-liigan välierissä. Fellainin pelikielto voi merkitä Wayne Rooneylle komennusta keskikentälle.

– Kyllä, se on vaihtoehto. Meillä ei ole (muita vaihtoehtoja). Meillä on (Ander) Herrera ja (Michael) Carrick, eikä mitään muuta. Olemme ongelmissa, mutta taistelemme. Se on varmaa, tuumi Mourinho.

Lähde: BT Sport