Belgialaisen Anderlechtin nuori keskikenttäpelaaja Youri Tielemans on herättänyt otteillaan lukuisien suurseurojen kiinnostuksen. Sky Sportsin mukaan yksi vahvimmin pelaajan perässä olevista seuroista on Manchester City, jonka uskotaan käyttävän jopa 300 miljoonaa euroa ensi kesän siirtoikkunan aikana.

19-vuotias Tielemans teki viime marraskuussa debyyttinsä Belgian todella laadukkaassa maajoukkueessa. Ensimmäisestä ottelustaan aikuisten seurajoukkuetasolla on puolestaan jo useita vuosia. Pelaaja oli vain 16-vuotias, kun hän pelasi ensimmäisen ottelunsa Belgian suurseura Anderlechtissa. Hän on myös kaikkien aikojen kolmanneksi nuorin pelaaja, joka on pelannut Mestarien liigassa. Hän pääsi vuonna 2013 pelaamaan Olympiakosia vastaan ollessaan vain 16 vuotta ja 148 päivää.

Tielemans aloitti uransa ammattilaistasolla puolustavana keskikenttäpelaajana, mutta tällä kaudella Anderlechtin valmentaja Besnik Hasi on nostanut häntä hieman hyökkäävämpään rooliin.

Tielemans on nuoresta iästään huolimatta kantanut usein joukkueensa kapteenin nauhaa, mikä kertoo pelaajan poikkeuksellisesta kypsyydestä.