Craig Shakespeare tuli helmikuussa Leicesterin sensaatiomaisesti Valioliigan mestariksi valmentaneen Claudio Ranierin tilalle. Seura ei ole tiedottanut, tuleeko Shakespeare jatkamaan joukkueen päävalmentajana myös ensi kaudella, mutta hänen näyttönsä ovat vahvat. Leicester voitti viisi ensimmäistä peliään uuden valmentajan alaisuudessa ja selvitti tiensä myös Mestarien liigan puolivälieriin pudottamalla espanjalaisen Sevillan.

Joukkueen hyökkääjä Jamie Vardy on ollut erittäin tyytyväinen entisen apuvalmentajan työhön.

– Shakey on ollut loistava, mutta hän on ollut meillä jo vuosia. Harva pelaajista on ollut seurassa häntä kauemmin. Hän tietää tarkalleen, keitä olemme ja on pysynyt samanlaisena noustuaan päävalmentajaksi, Vardy kertoi Sky Sportsille.

– Voimme edelleen kutsua häntä Shakeyksi, vaikka jotkut ovatkin alkaneet kutsumaan häntä pomoksi.

Leicester sai peliesityksistään paljon kritiikkiä tällä kaudella, mutta Shakespeare on hyökkääjän mukaan saanut heidät takaisin omalle tasolleen. Jos asia olisi Vardysta kiinni, niin valmentaja saisi jatkaa seurassa myös tulevaisuudessa.

– Uskon, että suurin osa pelaajista on sitä mieltä, että hänen tulisi jatkaa. Asia on kuitenkin meidän sijaan kiinni johtoportaasta.